Menu Sluiten

Pokemon Go | coins

Pokemon Go Coins zijn de in-game valuta waarmee verschillende items kunnen worden gekocht in de game, zoals Pokéballs, Incense, Gym Badges, Raid Passes, Lucky Eggs, Lure plugins en nog veel meer. Coins kunnen in Pokémon Go worden verdiend met het bezetten van een Gym. Deze coins kan je ook kopen met echt geld, 100 coins voor 0,99 dollar cent. Ze hebben alleen waarde in de game en zijn niet in te wisselen voor echt geld. 

Met veel munten kunnen spelers meer items kopen en over meer middelen beschikken om verder te komen in het spel. Met munten kunnen spelers ook deelnemen aan meer raids en events. Tijdens raids en events heb je een grotere kans op zeldzame Pokémon en andere beloningen. Kortom meer dan genoeg reden om je alle ins en outs te vertellen van dit betaalmiddel in Pokémon Go.

Pokemon Go coins shop

Hoe kan je coins/geld verdienen in Pokémon Go?

Het bezetten van een gym is de enige manier in Pokémon Go om coins te verdienen. Per 10 minuten verdien je 1 coin, dat wil dus zeggen 6 coins per uur. Helaas kan je per dag maar maximaal 50 coin verdienen. Dan zou je zeggen dan haal ik mijn Pokémon uit de gym, maar dat is helaas niet mogelijk. De Pokémon zal vanzelf terugkeren zodra hij verslagen is. De andere methode om aan coins te komen is om ze te kopen in de shop.

Coins te gebruiken om je gameplay te verbeteren.

Wat kan je dan in de shop kopen van je coins en waarom zou het het doen? 

  • Pokeballs kopen: Pokeballs zijn essentieel voor het vangen van Pokémon, vaak loop je er tegenaan dat je ballen op zijn tijdens het spel.
  • Lures kopen: Lures kunnen Pokemon aantrekken naar een specifieke locatie, waardoor het makkelijker wordt om ze te vangen.
  • Koop Incubators: Incubators kun je gebruiken om eieren uit te broeden en je kansen op zeldzame Pokemon te vergroten.
  • Upgrade je tas: Het upgraden van je tas kan je draagkracht van het aantal pokemons vergroten, wat erg handig kan zijn tijdens het vangen van Pokémons.
  • Lucky Eggs kopen: Lucky Eggs kunnen worden gebruikt om de verdiende XP voor een bepaalde periode te verdubbelen, wat erg handig kan zijn om sneller in level te stijgen.
  • Raid Passes kopen: Raid Passes zijn nodig om deel te nemen aan raids, een raid is een gevecht waarmee je bij winst de kans krijgt om een zeldzame Pokemon te vangen.
  • Avatar items kopen: Spelers kunnen hun avatars aanpassen met verschillende kleding, hoeden, brillen en andere items die gekocht kunnen worden met munten, dit geeft je een unieke en persoonlijke look.
  • Speciale items kopen: Speciale items zoals Rare Candies, Star Pieces, en andere speciale items die spelers een voordeel kunnen geven in het spel kunnen gekocht worden met coins.

Pokemon Go artikelen kopen

Pokemon Go mewtwo kaarten

Ervaar metalen chaos met een deck geleid door Mewtwo V met het Pokémon GO Battle Deck Mewtwo V! Mewtwo V komt met een verpletterende kracht van een team van paranormale-types zodat je beurt na beurt snel kunt toeslaan. Houd energie in het spel en beheers alle trucs van dit V Battle Deck!

FAQ Pokemon Go coins

Wat zijn Pokémon Go munten?

Pokemon Go munten zijn de in-game valuta die kan worden gebruikt om verschillende items te kopen, zoals Poke Balls, Wierook, Lucky Eggs, en nog veel meer. Ze kunnen ook worden gebruikt om Gym Badges, Raid Passes en andere in-game items te kopen.

Hoe verdien ik Pokemon Go munten?

Het bezetten van een gym is de enige manier in Pokémon Go om coins te verdienen.

Hoeveel coins kan ik per dag verdienen?

Het maximum aantal munten dat een speler per dag kan verdienen is 50.

Kan ik munten kopen met echt geld?

Ja, spelers hebben ook de mogelijkheid om munten met echt geld te kopen.

Is er een limiet aan de hoeveelheid munten die ik kan hebben?

Er is geen specifieke limiet aan het aantal munten dat een speler kan hebben. Ons advies is wel om niet te sparen, maar de coins/ munten vooral te gebruiken voor de ontwikkeling in het spel.

Kan ik mijn munten geven aan een andere speler?

Nee, je kunt je munten niet overdragen aan een andere speler, maar je kunt wel Pokémon ruilen met andere spelers.

Heb jij al een mooie shiny variant gevangen, we lezen het graag in de comments onder dit artikel.

Andere Pokemon Go artikelen

Mega Charizard

Mega evolution | Pokemon Go

Wat is Mega evolution? En op welke manier kan je je Pokemon mega-evolueren? Welke Pokémon hebben allemaal een mogelijkheid tot ...
Ditto Pokemon Go

Ditto | Pokemon Go

In de wereld van Pokémon Go zijn er talloze pokémons om te ontdekken en te vangen. Dit worden er nog ...
shadow sandslash thumbnail

Shadow Pokemon | Pokemon Go

Shadow Pokémon zijn de beschadigde variant van gewone Pokémon die je kunt vinden in Pokémon Go. In tegenstelling tot normale ...
remote-raid-pass

Raid pass | Pokemon Go

In Pokemon Go heb je een Raid pass nodig om mee te doen aan een gevecht. Het is een soort ...
eevee-evolutions

Pokemon Go evolutie

Het evolutieproces in Pokémon Go houdt in dat een Pokémon evolueert naar de volgende fase. Een Pokémon wordt hierbij vaak ...
Pokemon Go

Raid Battle | Pokemon Go

In Pokemon Go is een raid een speciaal evenement waarbij spelers een team kunnen vormen om te vechten met een ...

Wat is de beste Pokemon? | Pokemon Go

Wat is de nou de beste pokemon? Eigenlijk is dat niet echt met een enkel antwoord te beantwoorden. CP oftewel ...
Pokemon Go coins

Pokemon Go | coins

Pokemon Go Coins zijn de in-game valuta waarmee verschillende items kunnen worden gekocht in de game, zoals Pokéballs, Incense, Gym ...
shiny pokemon

Pokemon Go | shiny pokemons

Wat zijn shiny Pokemons en wat kan je met een Shiny Pokémon? Shiny Pokemons zijn een zeldzame en zeer gewilde ...