Menu Sluiten

Raid pass | Pokemon Go

In Pokemon Go heb je een Raid pass nodig om mee te doen aan een gevecht. Het is een soort toegangspas. Deze raid passes kan je verdienen tijdens het spel, maar zijn ook te koop in de shop van Pokemon go.

Welke soorten raid passes zijn er in Pokemon Go?

Er zijn verschillende soorten raid passen. Deze hebben allen een ander doel in het spel. 

Een normale free raid pass. Deze pass kan je gebruiken om mee te doen aan een raid, tegen een raid boss in een gym.

pokemon go raid pass

Een remote raid pass. Met deze remote pass kan je op afstand meedoen aan een raid. Je moet dan wel worden uitgenodigd door speler die wel fysiek bij de raid locatie zijn.

premium raid pass

Een premium battle pass. Hiermee kan je meedoen aan premium battles. Deze pas kan je dus niet gebruiken om mee te doen in een gym. Deze pass kan je gebruiken in de Go battle leage.

remote-raid-pass

Een ex raid pass. Trainers kunnen EX Raid Passes verkrijgen door in aanmerking komende raid gevechten bij EX Raid Gyms te winnen. Bepaalde Trainers ontvangen een EX Raid Pass via hun Journal. Als de speler op het item in het journaal klikt, verschijnt er een uitnodiging met informatie over waar en wanneer de EX Raid Battle zal plaatsvinden. Tijdens covid 19 was deze functie tijdelijk dicht gezet.

ex raid pass

Hoe krijg je gratis raid passes in Pokemon Go?

Er zijn verschillende manieren om gratis Raid Passes te krijgen in Pokémon GO. Hier zijn enkele manieren waarop je ze kunt verdienen:

  • Elke dag kun je een gratis Raid Pass krijgen door simpelweg een bij een Gym te draaien aan de Pokéstop ( in de Gym) Je hebt recht op 1 gratis raid pass per dag.
  • Door research-opdrachten te voltooien, kun je beloningen verdienen, waaronder de verschillende Raid Passes.
  • Tijdens speciale evenementen, zoals Community Days, Festivals en Pokémon GO-festivals, worden vaak gratis Raid Passes aangeboden als beloningen.
  • Beloningen bij level-up: Terwijl je in level stijgt, kun je gratis Raid Passes ontvangen als beloning voor het bereiken van bepaalde mijlpalen. Blijf spelen en level omhoog gaan om deze beloningen te verdienen.

Houd er rekening mee dat gratis Raid Passes vaak beperkt zijn tot één per dag. Als je extra Raid Passes wilt, kun je deze ook kopen in de in-game shop van Pokémon GO.

Pokemon Go artikelen kopen

Pokemon Go mewtwo kaarten

Ervaar metalen chaos met een deck geleid door Mewtwo V met het Pokémon GO Battle Deck Mewtwo V! Mewtwo V komt met een verpletterende kracht van een team van paranormale-types zodat je beurt na beurt snel kunt toeslaan. Houd energie in het spel en beheers alle trucs van dit V Battle Deck!

Hoeveel raid passes kun je opslaan in Pokemon Go?

Een raid pass wordt opgeslagen bij je Items. Zoals je weet is er ene beperkte capaciteit van het aantal item dat je mag hebben. Maar ook binnen die Items mag je ze soms niet onbeperkt opslaan.

Je kan bijvoorbeeld maar 1 reguliere Raid pass in je bezit hebben. Van de remote raid passes kan je er maximaal 3 opslaan.  De premium raid pass heeft geen limiet.

FAQ Pokemon Go Raid Pass

Hoe krijg je een gratis raid pass?

Elke dag kun je een gratis Raid Pass krijgen door simpelweg een bij een Gym te draaien aan de Pokéstop ( in de Gym) Je hebt recht op 1 gratis raid pass per dag.

Kan je ook een gratis remote raid pass verdienen?

Pokemon Go-spelers sinds april 2023 kans op gratis Remote Raid Passes als beloning voor Research Breakthroughs. Hoewel het goed is om te bedenken dat het niet gegarandeerd is dat je een Remote Raid Pass als beloning krijgt. Er zijn maar weinig spelers die hem al ontvangen hebben.

Wat kost een remote raid pass?

Een remote raid pass kost 195 pokemon munten. 3 passen kost 500 coin. In het verleden waren de kosten van een remote raid pass 100 coin, dat was dus aanzienlijk lager. Jammer want deze manier van gezamenlijk een raid boss verslaan is een mooie laagdrempelig manier van samen Pokemon spelen.

Andere Pokemon Go artikelen

Mega Charizard

Mega evolution | Pokemon Go

Wat is Mega evolution? En op welke manier kan je je Pokemon mega-evolueren? Welke Pokémon hebben allemaal een mogelijkheid tot ...
Ditto Pokemon Go

Ditto | Pokemon Go

In de wereld van Pokémon Go zijn er talloze pokémons om te ontdekken en te vangen. Dit worden er nog ...
shadow sandslash thumbnail

Shadow Pokemon | Pokemon Go

Shadow Pokémon zijn de beschadigde variant van gewone Pokémon die je kunt vinden in Pokémon Go. In tegenstelling tot normale ...
remote-raid-pass

Raid pass | Pokemon Go

In Pokemon Go heb je een Raid pass nodig om mee te doen aan een gevecht. Het is een soort ...
eevee-evolutions

Pokemon Go evolutie

Het evolutieproces in Pokémon Go houdt in dat een Pokémon evolueert naar de volgende fase. Een Pokémon wordt hierbij vaak ...
Pokemon Go

Raid Battle | Pokemon Go

In Pokemon Go is een raid een speciaal evenement waarbij spelers een team kunnen vormen om te vechten met een ...

Wat is de beste Pokemon? | Pokemon Go

Wat is de nou de beste pokemon? Eigenlijk is dat niet echt met een enkel antwoord te beantwoorden. CP oftewel ...
Pokemon Go coins

Pokemon Go | coins

Pokemon Go Coins zijn de in-game valuta waarmee verschillende items kunnen worden gekocht in de game, zoals Pokéballs, Incense, Gym ...
shiny pokemon

Pokemon Go | shiny pokemons

Wat zijn shiny Pokemons en wat kan je met een Shiny Pokémon? Shiny Pokemons zijn een zeldzame en zeer gewilde ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.