Menu Sluiten

Rubiks Slang | 6 leuke dieren figuren!

Een Rubik’s Slang (ook Rubik’s Twist, Rubik’s Snake) is een Rubik’s puzzel met 24 driehoekige prisma’s. De driehoeken zijn verbonden, zodat ze kunnen worden gedraaid. Deze puzzel is voor jong en oud en de vormen die kunnen worden gecreëerd met de Rubik’s slang zijn van zeer eenvoudig tot iets moeilijker. De Rubik’s slang is uitgevonden door Ernő Rubik, ook bekend als de uitvinder van de Rubik’s Cube. De Rubik’s Slang is een van de weinige uitvinden van Ernő Rubik die eigenlijk geen puzzel is, maar meer een speeltje. De eerste keer dan de Rubik’s Snake op de markt kwam was al in 1981.

Rubiks-slag-6-dierenfiguren

Door te draaien kan je de Rubik’s Slang veranderen in dieren of verschillende vormen. Het terugbrengen in de vorm van de slang is niet moeilijk, maar er kunnen wel erg veel verschillende vormen mee gemaakt worden. De Rubik’s Snake | Slang kan wel meer dan 1000 verschillende vormen aannemen. We hebben voor jullie 6 van de leukste dieren geselecteerd die je kan maken met de Rubik’s Snake.

We zullen snel nieuwe vormen van de Rubik’s Slang toevoegen aan ons platform. Mocht je nu al nieuwe vormen willen ontdekken dan zou je eens hier op Pinterest kunnen kijken.

Onwijs veel plezier met de Rubik’s Slang en op zoek naar nog meer figuren!